SAGAN OM KONUNGENS ÅTERKOMST

Jag, A och I skyndade oss för att hinna handla mat till filmen
Delicious ;)










min mat!!!


detta blev kvällens måltid(er):


min mat!!!


Annas mat


Ingrids "mat", hmpf


maten tog slut..


en till portion!! GOTT

you know you love food...
XOXO
/s


Fetta al latte (FETT YES!)


Stay fat


Goddag alla kära matälskare!
jag har precis njutit av min middag osm bestod av klyftpotatis kycklingspett och lite överbliven fläskfilé från igår. Marvelous!
Nu sitter jag och dregglar till Paolo Robertos matprogram, han och en skinny brud gör en god god chokladtårta:

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Tårtbotten: Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa äggen med socker till en pösig smet. Häll ner mjöl och kakao lite i taget och rör om tills allt blandats väl. Tillsätt mjölk, bakpulver och smör i kaksmeten. Rör om till en jämn smet. Häll smeten i en smord form, cirka 24 x 33 cm. Grädda kakan mitt i ugnen i cirka 40 minuter. För att få en jämn gräddning och maximal höjd på kakan ska ugnsluckan inte öppnas under tiden för gräddningen. Låt kakan kallna.

3. Fyllning: Vispa grädden till ett fast skum och ställ åt sidan. Smält nutellan ( i sin glasburk) över vattenbad, det vill säga en kastrull med lätt sjudande vatten på botten. Se till att chokladen inte kommer i kontakt med vattenångan.

4. Dela tårtbotten i två delar. Bred ut chokladkräm på kakans båda insidor. Den uppvispade grädden breds jämt över chokladen på den ena kakhalvan. Lägg ihop halvorna och sikta över florsocker.

5. Tillbehör: Skala apelsiner och skär med en vass kniv bort den vita hinnan. Skär sedan ut skinnfria filéer ur klyftorna. Lägg apelsinklyftorna i en skål och strö över lite socker och nötter. Servera till nutella- och gräddkakan.

Låter inte det helt underbart, jovisst!
Så njut av fett och socker nu alla underbara, glöm inte att äta varje måltid som om det vore din sista!

/ A


ceasarsallad...






Emelie Sandberg eating a nice cooked ceasarsallad @
SOHO

you know you love food
XOXO
/S

Food, DON'T YOU DARE LEAVE ME!!!

vad jag älskar läsk...coca cola, pepsi, sprite you name it. just nu sitter jag och lyssnar på egyptian reggae med ett stort glas coca cola i min hand. Med detta sagt så måste jag berätta ngt helt annat, det var nämligen ngt skumt som hände mig igår, ngt som jag sällan känner, jag hade inget söt/matsug...

bev så rädd att jag va tvungen att köpa något gott att äta (sagan om ringen gick ju på 3an) även fast jag visste att jag inte var särskilt sugen, vågade inte ta risken att INTE köpa ngt och sedan ångra mig under filmens gång. Men maten stannade kvar i kylen..jag köpte inte ens läsk utan jag drack ramlösa!!!

MEN BLI INTE RÄDDA MINA VÄNNER, NU ÄR JAG TILLBAKA!
vill aldrig må sådär igen.



/S  


Sweet


MORSNING KORSNING!

Ni märkte antagligen att vi slutade skriva på english, vi trodde att ni skulle få bättre intryck av oss då lite ballare kanske men vi tänkte köra på svenska ändå.
Obooy vad jag är lycklig idag, vi ska få gäster hit och mamma står och gör mat för fulla muggar!
Till förrätt blir det tunnbrödsrullar med philadelphia OST och lufttorkad skinka, det finns även med pepparrot och lax. Sen blir det grillad fläskfilé óch potatis och till efterätt någon slags chokladtårta! Det kommer bli utsökt.
Jag skulle vilja hedra Kyle Divine idag, jag satt och kollade på LA Ink igår när han dök upp. Kyle har alltid älskat ost, hans passion är ost och han mår dåligt utan ost, JAG FÖRSTÅR DIG. Men stackars Kyle, han hade blivit laktosintolerant nu på senare tid så han får numera inte äta ost och jag lider med dig KYLE! Därför tatuerade han in en ost på insidan av överarmen. Jag ser upp till honom, Ost är så magnifikt gott och killen tatuerar in en sagolikt vacker ostbit. Jag är inspirerad.

Måste även berätta om en underbar matupplevelse igår, jag kommer hem från jobbet och på bordet står det pasta med jumbokräftor i en chilisås. Jag fick en matorgasm, såsen var så len mot tungan och jumbokräftorna var perfekt sega att tugga på och sedan, tillsammans med eftersmaken fick jag lära känna chilin. Det var så smakligt! mh Mh MH!

Stay classy
/ A


so cool!!

Jag och A har alltid varit väldigt modeintresserade och går ofta och secondhand shoppar (som jag nämnde igår). Det räcker med att du tar med dig 50:- och du kan komma hem med en helt ny outfit! Secondhand kläder har oftas ett större utbud på oversize storlekar som vi uppskattar enormt eftersom alla andra trendiga affärer som JC, Gina tricot och MQ tillverkar kläder till vandrande pinnar. fuck that shit
hala to oversize, amen to that!




solglasögon 20:- styck returvaruhuset (visst är dem tuffa?)

yeahh!!


Anna utanför returvaruhuset

/S

Food is love

Hej alla matälskare där ute!
Just nu är jag VRÅLHUNGRIG, kom nyss hem efter en dag med A och I på våran orts lokala andrahandsbutiker
Hemma har vi alltid massa persisk mat, och det är just det som jag hade tänkt dela med mig av till er idag..

tänk er.. saffransris, grillad klyckling, tsatsiki, grillade (soltorkade) tomater och coca cola till det.
DET NI, det ska jag äta idag.

Mat är som kärlek för mig, fast bättre. Man blir aldrig sårad eller ledsen av mat..
mat är endast ren lycka och den finns alltid där för dig, som en bästa vän som ställer upp,  för att göra dig tjock och glad.




FOOD IS LOVE
/S


the key to happiness..



a lot of cheese...

hope you guys like our blog!
/
S

CHEESE LOUISE


Listen!

Yo peeps, now this is how I role it. I started this day with a crispy grilled sandwich with ham,cheeze (I LOVE CHEEZE WOH) and som majjo mh mh. That's what I'm talking about. Later I ate some meatballs ma pap crunked up yeah with som macaronies, hala to that.

Food makes me happy, I prefer a nice cooked one night stand meal better than a one night stand with a guy, you can deside what to get. Mh mh

STAY HUNGRY, i'll feed yall up with some nice food updates latah

/ A

Nasty


NIGHT CANDY

Hey everyone! As you probably already figured out me and sanna loves food. But damn I loooovee sugar baby, and to proove how much I love sugar I'm gonna link a picture every night on something smoooth to eat. Hala


Today's nasty bite is:

Roasted mandels and apples with a taste of cinnamon and sugar, mh Mh MH. In the picture itäs also vanilla yoghurt but I prefer wipcream or ice cream. yeha


time for breakfast!!!

YAY i love when it is a new day because new days means new meals!!!

MY BREAKFAST 2DAY:
scrambled eggs with bacon
toast with extra cheese
coffee with milk and sugar

MMMMMmmm my breakfast is waiting for me in the living room, g2g now before it gets to cold!!!

PS. this is me and my bestfriend ANNAs blog my name is sanna!!
ANNA and SANNA hah lol



/S

food makes me happy, HAPPY HAPPY HAPPY


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0